.

"Wanneer we er het minst op bedacht zijn, gooit het leven ons plots in het diepe om onze moed en onze veranderingsgezindheid op de proef te stellen.”

dinsdag 11 september 2007

Complete remissie


Vandaag was het dan zover. Dé dag. De dag van gister maar dan vandaag. Dat foutje heb ik vandaag trouwens nog flink vaak om de oren gekregen. Toch wel enigszins zenuwachtig, Matthijs en m’n moeder meer dan ik, zaten we in de wachtkamer. Na wat ervaringen uitgewisseld te hebben en vooral heel veel flauwe grapjes werden we opgeroepen. Na drie stappen binnen gezet te hebben wisten we het: goed nieuws! Ik ben in complete remissie, oftewel: kankervrij! Schoon! Gezond! JOEPIE!!Een enorme last viel zo van onze schouders af. Over een maand pas weer controle, geen bestralingen, helemaal niks meer. Nu kan het nieuwe leven echt beginnen. Het is toch een leven voor en na de kanker. Heel gek, maar zo voelt het wel. Matthijs liet mij nadien even aan zijn kletsnatte oksels voelen, het was toch wel heel spannend. Ik mag weer doen wat ik wil, rustig aan het werk gaan voor zover dat lukt en andere ‘normale’ dingen.Nu zijn we vooral heel moe en kunnen we het nog niet echt bevatten. Wij drinken een fles prosecco (my favorite!) en kijken een filmpje. En dan, dan is het tijd voor FEEST! (dat kan nu gepland gaan worden… Wordt vervolgd…)

18 opmerkingen:

René & Hélène zei

Lieve Roos,

Mogen wij je als eerste op dit log feliciteren met dit geweldig goede nieuws! We gunnen het je van harte na zo'n vreselijk moeilijke periode waar je je zo kranig in hebt gedragen! Respect voor jou en je levenshouding! En nu... feesten maar!

Groetjes,
Rene & Helene

Anoniem zei

Gefeliciteerd met je overwinning.
Geweldig, wat hebben we met z'n allen naar dit goede bericht uitgezien!
We hebben geleden, gestreden en gebeden: jij wel het meest.
Maar vandaag begint een nieuwe toekomst. En hoe !!
Zing met oude Ramses Shaffy:
zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder!
ZING, VECHT, HUIL, BID, LACH, WERK EN BEWONDER....

Liefs, L&L te 'tH

Anoniem zei

gefeliciteerd meid
liefs rosa

Anoniem zei

Wat geweldig nieuws zeg! Nu lekker gaan genieten van en met elkaar. Zoals je zelf al zegt, je leven voor en na kanker. Een nieuw leven, nieuwe plannen, hopelijk vrij van te veel confrontaties met je kankerverleden. ENJOY LIFE!
Groetjes Gretha

Anoniem zei

Hoi Roos,

Ik heb je een tijdje niet gevolgd. Ik wilde even bij lezen en nu lees ik dit. Wat een GEWELDIG NIEUWS!! Wat zullen jullie zenuwachtig geweest zijn. En gelukkig goed nieuws hebben gekregen. Ik ben heel blij voor jullie. En ik proost alvast mee!!

Liefs, Myrthe

Anoniem zei

S U P E R R R R R ! ! ! Ben zo blij voor je!

Liefs, Martine

Anoniem zei

Geweldig nieuws! Gefeliciteerd!

Trijnie en Lout

Anoniem zei

Yeaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!

xx mari

diena zei

He Roos!!

Wat een supernieuws!!!
Ik ben zo blij voor je en je familie en vrienden en nouja gewoon voor iedereen!!!!

groetjes, diena

Anoniem zei

Hoi Roos,

wat een GEWELDIG nieuws!!!! Heel erg gefeliciteerd met het nieuws. Maak er een fantastisch feest van!

Groetjes Yvonne

Anoniem zei

Hoi Roos en Matthijs.

Geweldig en super gefeliciteerd meid, met deze overwinning,je en jullie hebben het verdiend, en gevochten en gewonnen.Dit is niet in woorden te vatten, het is een gevoel van emotie en dankbaarheid, dat jullie de draad van het mooie leven weer op mogen pakken.

Veel succes en liefs.
GJ en M uit Nw-Sch.

Anoniem zei

Roos wat geweldig!!!! Van harte gefeliciteerd!!!
Ik heb je al een tijdje niet meer gesproken maar las dus dat je ook een nieuwe huis hebt. Nou je hebt het verdiend hoor! ENJOY

Liefs Maud & Martijn

Anoniem zei

Lieve Roos....

Donderdag Blog lees dag...(bij mij althans).
Ik wist natuurlijk dat je binnenkort gaat reintergreren, maar wil je bij deze van harte geluk wensen met het goeie nieuws!!!

Kleine integratie cursus....Ik ben Linda en was (en ben dus...) je allerleukste collega.hihihihi

Ik dacht laat ik je ff helpen.

He tot a.s dinsdag (teatime) ik heb er zin in!!!

Groet Linda

Anoniem zei

SEE! YOU DID IT!

Kuzzje Maeike en Jeroen

Anoniem zei

Hoi Roos,
Ik ben ook weer helemaal bijgelezen en ben heel blij voor je. Tot snel weer een keer bij Michiel of in Utrecht, doei eveline

Nadja zei

Hai Roos,

Gefeliciteerd! Eindelijk die rotziekte verslagen! Goed zo!

Groetjes

Nadja

Anoniem zei

SUPER MEIS, van harte gefeliciteerd met je overwinning!! Feest er maar flink op los, want dat heb je als geen ander "verdient"!!!
En stiekem feest ik een beetje met je mee.....hiep hiep hoera.
Ik ben donderdag de 13e voor controle geweest en heb alle statistieken in duigen laten vallen omdat ik me ze goed voel, niet moe ben en een goeie conditie heb. Zelfs dat voelt SUPER. Ik hoop dat je samen met mij, deze statistieken kunt veranderen want dan gaat het met jouw gezondheid en conditie ook de goede kant op.
Nogmaals...Van Harte welkom en veel geluk in je nieuwe leven 'na kanker'.
Kus van Roelie

Femmy zei

Woohoo! Gefeliciteerd! Super gedaan meissie! En nu maar gaan genieten en langzaam je leven weer op gaan bouwen. Luister naar je lijf, is het enige advies wat ik je mee kan geven.

Liefs, Femmy