.

"Wanneer we er het minst op bedacht zijn, gooit het leven ons plots in het diepe om onze moed en onze veranderingsgezindheid op de proef te stellen.”

dinsdag 23 februari 2010

Vanaf nu te koop:

Mijn eigen boek!


Twee en een half jaar is het geleden. 'Schoon' was het oordeel. Mijn leven begon weer. Opnieuw, wil ik haast zeggen. In die twee en een half jaar is er veel gebeurd, teveel eigenlijk. Mijn verhaal hield nog niet op. Maar tussen alles door heb ik stug doorgewerkt aan een definitieve afsluiting van alle ellende. Het resultaat ligt nu in de boekwinkels. Mijn eigen boek is een feit! Het is het verhaal van mijn weblog en verder. Dat wat hier niet stond. En ook, dat wat erna nog kwam. Het is mijn verhaal en naast een beetje onzekerheid ben ik er vooral apetrots op!

Roos

Klik hier om mijn boek te bestellen Je doneert direct aan een goed doel naar keuze!8 opmerkingen:

ankie zei

Hallo Roos, gefeliciteerd met je boek, en met jezelf! Knap dat je op deze manier met je probleem bent omgegaan.
Je kent me niet maar ik was wat rond aan het surfen en.. kan het zijn dat ik jou ooit in een theatervoorstelling heb gezien, in 1998, Oidipoes? Je naam kwam me zo bekend voor, toen ging ik googelen, en toen kwam ik hier uit.

Ik ga zeker je boek opzoeken en ik ken iemand die er misschien wel wat aan kan hebben, die met hetzelfde probleem heeft geworsteld. Een zware tijd.

Roos zei

Hoi Ankie,

Geen idee of je dit hier nog leest, maar bedankt voor je complimenten!
Ik heb inderdaad in Oidipous gespeeld, dat zal dan wel in 1998 geweest zijn. ;-)
Dat was met de Vooropleiding Theater. Grappig dat je dat nog weet!

Groetjes! Roos

Anoniem zei

Hallo Roos,
Met kippevel heb ik je verhaal in de Vrouw van de Telegraaf gelezen.Zo herkenbaar helaas.Ik heb zelf Hodgkin stadia 3a gehad,toen ik 23 jaar en 7 maanden zwanger was.Ik ben nu 15 jaar verder en het gaat geweldig met me.Ik ga nu gelijk je boek zoeken in de winkel en hem lezen.Ik wens je super veel geluk met kleine Jules en geniet van elk moment!!
grt Linda Faure

Marjan zei

Hoi Roos,
Ik heb je boek gelezen, heftig hoor!! Maar zooooo knap van je hoe je alles doorstaan hebt!
Heel veel geluk verder toegewenst met je gezondheid en je gezinnetje!
Liefs van je oud klasgenootje van de klief Marjan M

Thijs Hollander zei

Hoi Roos,

Je kent me waarschijnlijk niet, maar we hebben elkaar ooit eens getroffen (Pasen 2001) bij Astrid thuis. Ik las op een profielsite van Astrid dat je een boek had geschreven, en ik was dat eigenlijk al een beetje vergeten. Tot ik laatst je boek zag liggen in de AKO. Ik heb m gekocht en ben in de trein gaan lezen. Ongelooflijk wat je allemaal hebt meegemaakt, en super hoe je er mee om gaat/ging.

Groetjes,
Thijs

Nathalie zei

Hallo Roos,
Ik ben op dit moment jou boek aan het lezen, wat een heftige tijd heb je doorgemaakt zeg! Ik heb diep respect hoe jij met je ziekte bent omgegaan!
Ik vind je een ongelooflijk sterke vrouw!
Ik had het boek eigenlijk gekocht om mee op vakantie te nemen, maar dacht, ik lees alvast 1 bladzijde, tja en nu kan ik niet meer stoppen.

Ik wens je heel veel succes met alles en geniet lekker van je zoontje!

Groetjes Nathalie

Miranda zei

Hallo Roos,
Ik heb je boek gelezen. Heel herkenbaar! Ik heb Hodgkin 2a en heb gisteren mijn laatste chemo gehad. Ook mijn vriend heet Matthijs ;-). Ongelooflijk knap hoe jij je door deze moeilijke tijd hebt heengeslagen!
Ik wens je veel geluk toe in de toekomst!
Groetjes Miranda

annette zei

Hoi Roos,
Ik heb je boek gekocht en ben op blz. 70. Ik las over je blogspot en ging googelen. Ik vind het erg aangrijpend wat je beleefd hebt en wou je laten weten dat ik met je meeleef tijdens het lezen van je boek.
Groetjes,
Annette