.

"Wanneer we er het minst op bedacht zijn, gooit het leven ons plots in het diepe om onze moed en onze veranderingsgezindheid op de proef te stellen.”

woensdag 7 november 2007

Routebeschrijving

Aanstaande zaterdag is het al zover: FEEST! De voorbereidingen zijn in volle gang. Mijn outfit ligt klaar. De bevestigingen stromen binnen. Zoals jullie weten is het feest in de Oude kijk in ’t jatstraat 47-51. Als je met de auto komt kun je het beste in de parkeergarage Ossenmarkt (Spilsluizen 25) of in de parkeergarage Centrum (Pelsterstraat 15) parkeren.

Klik hier voor de route van de Ossenmarkt naar Louis XV.

Klik hier voor de route van de Pelsterstraat naar Louis XV.

Als je nog vragen hebt, bel of mail dan even. Tot zaterdag!

3 opmerkingen:

Judith zei

Hoi Roos,

Heeeeeeeel veeeeeeeeeeel plezier komende zaterdag. Ik feest in gedachten mee. Knal ze!! Hoop dat er wat feest-foto's op je log terecht gaan komen, ben erg nieuwsgierig.

Veel liefs,

Judith.

Anoniem zei

Hoi Roos, ook vanuit het winderige Alkmaar,heel veel plezier op je feest, maak er wat moois van, maar dat gaat zeker lukken, ook een hele fijne vakantie!!!
Gemma

Anoniem zei

Hoi Roos,

Heel erg bedankt voor de uitnodiging via wike. Leuk dat je aan ons dacht.. Jammer genoeg kunnen we er niet bij zijn maar we wensen je ontzettend veel plezier vanavond! Geniet ervan!

Liefs Willemijn en Neeltje