.

"Wanneer we er het minst op bedacht zijn, gooit het leven ons plots in het diepe om onze moed en onze veranderingsgezindheid op de proef te stellen.”

dinsdag 29 mei 2007

Viva La Donna!


Vandaag is het Viva La Donna dag!

"Op 29 mei 2007 gaat voor de tweede maal de Nationale Verwendag voor vrouwen met kanker van start. Deze dag wordt dan ook "Viva la Donna Day" genoemd. Vrouwen met kanker ontzien vaak tijdens
en na de diagnose kanker en de bijbehorende zware behandelingen, hun gezin, kinderen, baan, partner of familie. "Gewoon doorgaan" is een veelgehoord motto. Daarom wil via la Donna iets voor al deze moedige vrouwen doen!"
Vandaag kunnen dus al
deze (ex)kanker vrouwen gratis naar de schoonheidsspecialist om zich te laten verwennen. Ik ga zelf over 2 weken naar de schoonheidsspecialist voor deze dag want vandaag was al vol, maar ook ik ben al verwend... Van mijn schoonzusje en zwager kreeg ik een prachtige bos bloemen om mij te steunen in deze strijd en van mijn schoonouders een etentje! Superlief. En ik kijk al uit naar de anderhalf uur durende behandeling over 2 weken.... mmmmmm....

Gister ook een hele leuke dag gehad. Eerst naar Matthijs zijn passie: het TT-circuit met allemaal racende Fiat Abarthjes. In onze mooie Fiat cabrio mochten we op de paddock parkeren dus we hoorden er helemaal bij. Nog wat Ferrari's en Lamborghini's zien racen en toen hielden we het weer voor gezien. Helaas met regen dus op de terugweg met dakje dicht..

Daarna zijn we in Groningen uit eten geweest met vrienden om daarna een bezoekje te brengen aan de Grote Markt in Groningen waar al de hele dag allerlei dj's draaiden. 'S avonds was dat Armin van Buren dus groot feest. Mijn motto was: als je niet meer om 3 uur 's nachts kan dansen dan maar om 9 uur 's avonds op de grote markt!Het filmpje kun je vinden op www.youtube.com en dan zoeken naar 'Armin van Buren - Grote markt Groningen'.

9 opmerkingen:

Matthijs zei

Tja Viva la Donna, dus ik vroeg naar huis, nog snel een kadootje gekocht. Is mevrouw in geen velden of wegen te bekennen. Nou mooi is dat...

Femmy zei

Ik ben net heeeeerlijk verwend... Schandalig gewoon, hahaha!! Nu eerst ff een loggie schrijven, maar ik was nieuwsgierig of het bij jou nog gelukt was. Lief dat je over twee weken alsnog mocht komen.

Anoniem zei

ik doe dr niet aan mee hoor die verwendag van je. je wordt vast al meer dan genoeg verwend vandaag. ik pak je nog wel op een moment dat je het niet verwacht.

dikke kus

moena

ps:haha nee hoor had graag meegedaan vandaag. maar is best lastig om iets creatiefs en origineels te doen op zo'n afstand. en je weet dat ik altijd voor die prijs ga. dus wacht jij maar lekker in spanning af.

Anoniem zei

Ha Roos, Het is een gunstig voorteken dat de Viva la Donna -dag in je chemoperiode valt. Lotgenoten die 30 mei met chemo beginnen hebben dat niet. De verbetering op de foto's die ik een paar week geleden op je weblog zag leken mij ook veelbelovend. Nu de laatste 2mnd/2wk/2dgn nog! Koop een centimeterband van 77 cm en knip er iedere dag een centimeter af!Stokoude truc. Bernard V.

Anoniem zei

hey! lees nog steeds af en toe even je weblog, ben blij dat alles (naar omstandigheden) goed gaat! je klinkt in elk geval overwegend vrolijk ;-) en heb zelden zulke mooie longfoto's gezien ;-) succes met de laatste helft!
liefs rosa

Anoniem zei

Viva la Donna, wat een belevenis. Zoveel vrouwen, zoveel verschillende leeftijden, zoveel verschillende soorten kanker, zoveel verschillende jaren geleden of er nog middenin. Het was heel indrukwekkend en ik heb bijna de hele dag met de tranen in de ongen gelopen, puur van blijdschap en verschillende opkomende emoties. Maar het was ├ęcht SUPER!!! Voor volgend jaar 29 mei is iedereen weer uitgenodigd bij Preson Palace, dus hou de site in de gaten. En natuurlijk vragen ze om donateurs die ze (zeker) nodig hebben en wat ik ook zeer zeker ga doen.
Fijn voor je dat je ook een leuke dag hebt gehad en dat je alsnog op een later tijdstip voor een verwenbehandeling in aanmerking komt.
En je 'mottto': Ik kan me er helemaal in vinden haha
Liefs Roelie

Roos zei

--> Matthijs: Ik was voor jou boodschappen aan het halen!!!!!
(x)

renee zei

ha lieve roos! Leuk om je tegen te komen op de grote markt... denk dat de foto's + het filmpje een goede weergave zijn! (die jongen kan goed dansen zeg :))
Zet em op!
Liefs, renee.

Anoniem zei

Dag Roos, fijn te lezen dat je alle mogelijkheden benut om lekker plezier te maken.
Ik blijf je belevenissen volgen en wens je voor de komende tijd veel goede momenten met je beste vrienden en familie.
Groet, Harma