.

"Wanneer we er het minst op bedacht zijn, gooit het leven ons plots in het diepe om onze moed en onze veranderingsgezindheid op de proef te stellen.”

maandag 6 augustus 2007

Bold AND beautiful

Vandaag was het dan zover. Elke keer als ik in de spiegel keek zonder petje op vond ik mezelf zo lelijk. Ik wou mijn haar er ook af hebben voor de laatste chemo, maar om echt de beslissing te nemen was ook niet echt makkelijk. Moena slaapt een paar dagen bij mij dus vanochtend moest het maar gebeuren.
Na eerst even goed de make-up opgedaan te hebben, anders schrik ik helemaal zo van het eind resultaat, stonden we klaar in de badkamer. De tondeuse van Matthijs in de hand keek ik bibberend naar de spiegel. Ik was vooral heel bang dat de accu het halverwege zou begeven en ik als een of andere half kale creep door het leven zou moeten gaan. Zonder na te denken heb ik het apparaat maar meteen boven op mijn hoofd gezet, dus toen kon ik niet meer terug. Echt heel maf om te doen. Je hoofd kaal scheren, dat zou ik normaal nooit doen. Maar goed we hebben hard gelachen en een goede fotosessie gedaan. Het resultaat zien jullie hieronder. Toen het eraf was dacht ik: dit had ik veel eerder moeten doen! Ik ben liever ook niet kaal, maar ik voel me nu niet lelijk en dat deed ik met dat dode bosje haar wel. Dus vanmiddag lag ik met een kale (of eigenlijk gemillimeterde kop) aan de Hoornseplas en heb ik voor het eerst van mijn leven mijn hoofd ingesmeerd met zonnebrand.
Ooh ja, Moena moest natuurlijk wel even haar handtekening achterlaten op mijn hoofd dus vandaar het ene kale plekje op mijn achterhoofd!
6 opmerkingen:

Anoniem zei

Mooi fris koppie Roos en laat nu de krullen maar komen!

Groetjes, Janny

Anoniem zei

Je haar.... er AF? EN ik was er niet eens bij ;) hihi.. grapje... Ik vond het je prachtig staan, en dat meen ik ook echt! Door al het gebabbel wel je foto schoot vergeten te doen bij de plas!

Binnenkort wel doen dan?

xx as

Anoniem zei

haha

jaja ik wilde er eigenlijk MB in zetten, maar dat lukte niet helemaal. dan maar gewoon een kaal plekje. heb er nu in ieder geval voor gezorgd dat elke keer dat jij het over dat korte koppie hebt, je mijn naam ook zult noemen haha. nou misschien als we nu heel hard wensen hebben we de komende dagen net zulk mooi weer als gisteren.

x moena

Anoniem zei

hee stuk!!

Helemaal fris en fruitig! helemaal goed! Ben vooral fan van die foto onder de douche...very sexy ;-) Das er echt zo een om op je nachtkastje te zetten, elke ochtend naar te kijken en je dag te beginnen met de gedachte: DAMN I'M BEAUTIFUL!!! Bold AND Beautiful!

x Magrita

Anoniem zei

Hoi Roos,
Zo'n stoer millimeterkoppie misstaat je niet hoor ;-)

Groetjes,

Jur

Anoniem zei

Hallo Roos.
Gelukkig heeft de tondeuse het niet begeven, en heb je een kaal koppie. Staat goed trouwens!Maar een volle haardos wens ik je voor de komende tijd weer toe, met of zonder krullen. Voor a.s dinsdag wens ik je veel succes, enne dan kan het echte herstel beginnen, heel veel succes en sterkte van ons toegewenst.
Voor jouw is de tekst van Daniel Lohuis goed van toepassing. Laot mij maar lopen ,loat mij maar gaan, want dat is beter dan stille bliev'n stoan.

groetjes uit Nieuw-Schoonebeek.