.

"Wanneer we er het minst op bedacht zijn, gooit het leven ons plots in het diepe om onze moed en onze veranderingsgezindheid op de proef te stellen.”

dinsdag 3 juli 2007

Kwaad!

Ik ben zooo kwaad!!!! Die kutkanker! Ik zou er een moord voor over hebben (bij wijze van…) om nu in het vliegtuig te stappen en weg te gaan. Weg van dit alles. Van dit drama. Ik heb het zo gehad! Deze zomer zou mijn geweldig lange zomervakantie zijn. Vrij van studie en van werk. Nu gaat iedereen op vakantie en lig ik in het ziekenhuis en ziek te zijn op de bank. Ik ben ook wel trots op mezelf dat ik tot dinsdagochtend alles helemaal los kan laten. Ik slaap prima en ontspan, maar als ik dan wakker word dan kan ik er niet meer omheen. Het is weer zo ver. De ellende van voor af aan. Ik weet rationeel dat het moet en dat we na vandaag nog maar drie keer hoeven. Ik weet ook dat ik me vrijdag alweer wat beter voel en maandag weer behoorlijk goed. Ik weet dat het de vorige keer best goed ging. En dat zijn ook precies de dingen die me de week hiervoor op de been hielden. Maar deze dag lukt dat niet meer. Dan weet ik ook weer dat ik in het ziekenhuis terecht kom. Pijnlijke infuusnaalden in mijn arm. Nog pijnlijker chemo door die infuusnaald en natuurlijk het hondsberoerd worden.

Zijn we gister net met het dakterras begonnen. Leuke bank en stoeltjes en planten en potten gekocht. Dáár wil ik nu mee bezig zijn. Jammer maar helaas, wederom knock out geslagen deze week. Bah!

11 opmerkingen:

Anoniem zei

Heel veel sterkte vandaag! En begrijp het gevoel van de vakantie, maar wat is een zomer op een mensenleven. Volgend jaar wordt jouw zomer!Dan ben je weer helemaal beter en ga je extra genieten!

Liefs, Martine

Matthijs zei

He Lieverd, 't is inderdaad een KUT!!! dag. Ook ik kan er ff weinig positiefs van maken en de grapjes zijn ook wel op (nou ja bijna). Maar we weten ook dat over een paar daagjes je weer druk kunt maken of we nu blauwe of gele bloempotten op het terras gaan zetten. Kiezen op elkaar en de kop de veur! (tja makkelijk zeggen..)
Ik zie je straks, dikke knuffel. XM

jaap zei

Hoi Roos,

Ik ken het gevoel. Lekker weg willen, bedenk maar hoeveel geld en vakantiedagen je nu uitspaard. En hoelang je straks als je beter bent weg kunt. Ik zit al op de 12 maanden (met wat spaargeld :P).

Chemo vandaag ging goed. 2,25 uur lekker snel ik hoefde 1 chemo soort niet mee, die duurde altijd 3 uur om in te lopen. Vandaag wel wat klotens (is dat een woord?). Ze raakten vandaag bij het prikken een zenuw, dat voelt niet lekker (understatement). Ik weet dat ik makkelijk te prikken ben, maar die stomme verpleegkundigen zoeken toch altijd wel een manier om je pijn te doen, echt gemeen soort mensen zijn het (op de uitzondering na natuurlijk :P). Nee hoor grapje (Matthijs, sorry, op deze manier raken de grapjes snel op en dan is het ook nog een flauw grapje).

Groetjes,
Jaap

PS. Ik ga zo even je tekst kopieren en op mijn weblog zetten, thanks ;)

Anne zei

Zet hem op!!! Het is allemaal zwaar %^$, maar zoals je twee logjes geleden schreef, over anderhalve maand is dit voorbij!

En het regent nu extra veel zodat alle zon opgespaard wordt voor half augustus en verder, we hebben de mooiste weken van de zomer nog tegoed! Zodat je alles een beetje kan inhalen!

Anoniem zei

Volhouden meid,
het gaat je lukken!
groeten van Petra

Anoniem zei

Haa die Roos,

Met veel bewondering lees ik nog altijd je Blog.
Hoop dat je je inmiddels wat beter voelt...en net zoals je zegt, nog 3 te gaan.
Heel veel sterkte met deze laatste ruk.
Kop d'r veur!!!
Smok Linda Lutke

Anoniem zei

heel heel veel sterkte meid. Echt rot dat je je nu weer een week zo ziek moet voelen.

Leef met je mee
xx

Nadja zei

Beetje laat, maar alsn: sterkte deze rotdagen.

renee zei

ha roosie, sterkte meid... nog 3 keer volhouden!
enne, mag ik een keer op jullie mooie dakterras komen kijken als het af is?
liefs, renee

Diena zei

He Roos,

Je bent al een heel eind! De laatste loodjes zijn f#cking zwaar, maar die kun je hoe dan ook aan! Iedereen leeft met je mee en is trots op je! Onthou dat voor altijd en laat het je kracht geven voor de laatste chemo's! Liefs, Diena

Anoniem zei

Hallo Roos en Matthijs.
Al weer een tijdje geleden, dat ik een berichtje achterliet, maar nog steeds lees ik met bewondering, en verwondering jouw weblog.Knap hoor!! Roos nog een paar te gaan, de laatste loodjes. ook nu wensen wij ,jouw en matthijs veel sterkte.Enne worden de bloempotten nou geel of blauw, want ook dit kan belangrijk zijn.

Groetjes uit Nieuw/Schoonebeek
Gerrit/Jan en Martha