.

"Wanneer we er het minst op bedacht zijn, gooit het leven ons plots in het diepe om onze moed en onze veranderingsgezindheid op de proef te stellen.”

zondag 4 maart 2007

pruiken 2

Nog even ter verduidelijking: de pruiken zijn een impressie van ALLE gepastte pruiken, dus niet degenen waar ik nu uit zal kiezen. Juist ook een paar hele lelijke erbij gezet. Er waren er nog veeeel meer en vanaf de foto is het sowieso moeilijk te zien, dus het blijft een verassing! :-)

3 opmerkingen:

Anoniem zei

hoi Roos,
heb net je weblog ontdekt,je verhalen gelezen en heel wat tranen geplengd boven de computer.... wat een ellende Roos!
Ik wens je alle sterkte en moed toe de komende tijd en blijf schrijven, ik weet zeker dat het je helpt de dingen te ordenen in je hoofd!
Heel veel liefs en sterkte!
Janny Sanders

Anoniem zei

Lieve Roos, We vinden het heel bijzonder hoe je je op schrift uitdrukt en je gevoelens overbrengt.Je bent een moedige meid! We zijn je dankbaar dat we ons bij je betrokken kunnen voelen.Je ziet er heel vlot en leuk uit met dat korte haar, ik denk dat je straks voor kort moet kiezen(mijn idee).Veel sterke en liefs Miriam en Peter Ludriks

Anoniem zei

lieve Roos,De agelopen weken al jou verhalen gelezen.Wat en verdriet,wanhoop en pijn. Maarik zie ook een sterke moedige meid.Kort haar staat je ook heel mooi, nog steeds knap!! Blond staat je ook mooi.Voor morgen heeeeeeeel veel moed en kracht toegewenst. Veel kracht toegewenst, Warme omhelzing . Carla en Willem